🚚 Hurtig Levering
✅ 4,9 på Trustpilot
📦Gratis fragt ved 599,-
✅ Godkendt af E-mærket

Om os

 

Velkommen til Mhome 

Hos Mhome har vi et stort sortiment at flot bolig interiør, som passer til alle indretningsstile.

Gå på opdagelse blandt vores mange kategorier og find netop det, der skal med dig hjem. Vi hjælper dig gerne med rådgivning og eventuelle spørgsmål til produkterne.

I 2019 gik mor og søn sammen og startede online shoppen Mhome. Midt i nedluningen og Corona bølgen blev der sat fuld fart på webshop eventyret og drives nu til dagligt af Mads-Emil som er Dorthes søn.

’’Vi brænder begge for salg og service, og lysten til at lave noget sammen, var derfor ikke unaturligt for os’’

 Mhome er er online butik, med beliggenhed i Herning. Vi har en stor fysikslager vi sender fra hver dag, alt lige fra LED-lys til plaider. Møbler og større produkter sender vi direkte
fra producenterne og hjem til dig, det betyder vi sparer et led og kan give dig de bedste priser og endnu hurtigere levering på udvalgte møbler.


Fysisk butik siden 2007

Tilbage i 2007 startede Dorthe ’Moster D’ som er en forkortelse af ’Moster Dorthe’ Dorthe er altid blevet kaldt Moster derfor blev butikken tilkaldt derefter.
Moster D ligger til dagligt i Herningcenteret placeret ved indgang C.
I 2019 gik mor og søn sammen og startede online shoppen Mhome. Shoppen drives af Mads-Emil som er Dorthes søn.   

 

Hos Moster D finder du alt hvad hjertet kan begære af brugskunst, tøj og livsstil, til dig og dit hjem.
Moster D finder du et bredt varesortiment af forskellige stilarter som: Fransk landstil, industristil, country og nordiskstil. Da vi har mange forskellige leverandører, er der gode muligheder, for at finde varer der kan forny din bolig. Jeg har som mål at skabe en livsstilsforretning, hvor et varieret kvalitetssortiment og god service for den enkelte kunde går hånd i hånd.

Vi forhandler nogle af de skønneste tøjmærker og accessories til hende, der gerne vil forkæles. Blot for at nævne nogle: Soulmate, Nümph og Isay. Mangler du inspiration til dit hjem, til at skabe hygge og stemning, eller trænger du til lidt forkælelse, så er Moster D et besøg værd.

 

 

 

God kundeservice og sikker handel

Hos Mhome mener vi selv vi tilbyder Danmarks bedste kundeservice, vi er meget dedikeret og fokuseret på at levere et godt stykke arbejde.
Det gælder både på lageret ved pakning af en ordre med tilhørende personlige hilsen eller rådgivningen til et produkt gør vi os umage.
 
I det at være en online butik er sikkerhed og troværdighed altafgørende. Hos Mhome.dk er vi E-mærket, det vil sige der løbende bliver lavet test ordre og gennemgået shoppen af jurister.
Denne certificering er din sikkerhed og garanti for, at du kan handle sikkert hos os. Se vores E-mærke Certifikat her.  

  

 

 

Kontakt os

Mhome.dk
Nystedvej 11
Tlf: +45 61338048

Email: Info@mhome.dk
CVR: 30148940