🚚 Hurtig Levering
✅ 4,9 på Trustpilot
📦Gratis fragt ved 599,-
✅ Godkendt af E-mærket

Moster D

 

Moster D

Tilbage i 2007 startede Dorthe ’Moster D’, som er en fysisk butik med interiør, mode og brugskunst. Vi tilbyder stadig samme store udvalg af gaveideer til voksne, børn og ikke mindst en flot gaveindpakning. Oplev en helt fantastisk stemning og service i vores butik Moster D i HerningCenteret. 

Rødder i familien

Mhome.dk er en familie-webshop med passion for at skabe hygge i hjemmet. Vi elsker de hyggelige stunder med familie og venner, og det vil vi gerne dele med jer. Vi brænder for salg og service, og derfor var det oplagt for os at stifte noget sammen. 

Vores familievirksomhed går flere år tilbage, inden Mhome blev stiftet:

Tilbage i 2007 startede Dorthe ’Moster D’, som er en fysisk butik med interiør, mode og brugskunst beliggende i Herningcenteret. I 2019 gik mor (Dorthe) og søn (Mads-Emil) sammen og startede webshoppen Mhome, som er et stort onlineunivers af interiør. På Mhome kunne vi se et stort potentiale for LED stearinlys, som er årsagen til, at endnu en NordicFlame opstod. Siden 2022 har vi drevet virksomheden med fokus på at tilbyde det bedste inden for LED stearinlys.


 

Bliv inspireret

Siden dørene for første gang åbnede tilbage i år 2007, tilbyder vi stadig samme store udvalg af gaveideer til voksne, børn og ikke mindst en flot gaveindpakning. 
Oplev en helt fantastisk stemning og service i vores butik i HerningCenteret. 

 

"Ideerne popper op som majskorn i en skoldhed gryde. Jeg elsker at rode og reagere rundt i min lille biks"

  Dorthe Emilie Jensen / Moster D

 

 

 

Åbningstider:
Mandag-Fredag 10:00 19:00
Lørdag 10:00 16:00
Søndag 11:00 16:00

Adresse:
Moster D.
Herningcentret
Merkurvej 1C, st. 73,
7400 Herning

Kontakt
Tlf: 97 16 24 00
E-mail: herning@moster-d.dk

 

Find Vej:
Google Maps - Klik Her